cialis prix

Printime

Ne printojme me teknologjine e fundit. Printerat tane ECO-Solvent, Solvent, dhe HARD-Solvent me nje cilesi printime qe arin deri ne HD (1440 dpi), bashke me eksperiencen tone qe prej vitit 2004 dhe me garancine qe ne japim per cdo printim, na ben te themi me bindje te plote se ofrojme sherbim profesional kualitativ dhe konkurues ne treg.Ne printojme ne te gjitha llojet e materjaleve si:

Billboard Veshje fasade Veshje muri Veshje makinash Wall-banner City-light Reklama te ndryshme Postera Flamuj Etj...

 

Makinerite tona printojme me cilesi dhe ne japim siguri mbi materjalet qe ofrojme:
PRINTIME INDOOR (ECO-SOLVENT) & OUTDOOR

Adezive Banner Leter Te ndryshme Printime Tekstile Prerje ne Cutter

Adeziv i thjeshte
Adeziv print & Cut
Adeziv cast
Adeziv transparent 
Adezive frosted
Adeziv Rrjet

Banner i thjeshte
Banner blockout
Banner Backlight
Meshe
.
.

Leter e thjeshte
Leter Fotografike
Leter CTL
Leter murale
.
.

Kanavac
Backlight Film
.
.

.
.

Flamure
Perde
Mbulesa tavoline
Jastek
.

Prerje adezive ne cutter
Prerje adezive frosted (akull)
Prerje adezive fosforishent
.

 

View the embedded image gallery online at:
http://genial.al/printime#sigProGalleriaf4d349b96f

 

 

TOP