Stafi

Cdo sektore i yni, ka specialist te vertet ne ate qe bejne. Jemi krenar qe kemi kete staf me pervoje dhe te perkushtuar ndaj punes me profesionalizem.

 
Entela Abazi
CEO
 
Valbona Kumaraku
Drejtore e pergjithshme (COO)
 
Alma Ahmati
Finance (CFO)
 
Lumturi Ahmetaj
Ekonomiste
 
Elsi Kondo
Graphic Designer

 
Petrit Pema
Graphic Designer
 
Edion Gaqi
Operator

Adaniel Hoxha
Operator
 
Griselda Ahmetaj
Produkte Promocionale
  
Mihal Pina
Magazinier
 
Eduart Mema
Montator (Specialist)

 
Ervin Lilaj
Prodhim (Specialist)
 
Andi Lloci
LED (Specialist)

 
Sajmir Muka
Montator

 
Gentian Celiku
Prodhim
 
Altin Shkoza
Prodhim
     
 
 
     

 

 

TOP