Printer Grandjet - Outdoor

Lloji i bojes: hard solvent printer
Dimensionet : 3.2m gjeresi
Kualiteti: outdoor 720dpi
Printer per printimin e materialeve te cilat do te qendrojne gjate jashte ne natyre nen efektin e agjenteve atmosferike.
Materialet: Banner, Mesh, Adezive, Leter
Ka rezistence dhe jetegajtesi mbi 5 vjet.

TOP