cialis prix

Printer Starjet

Lloji i bojes : Eco-Solvent
Dimensionet : https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-pharmacie/ 3.2 m gjeresi
Kualiteti: Full indoor & outdoor 1440 dpi
Printer per printimin e materialeve vecanerisht qe do te qendrojne brenda ne kualitet fotografik , por njekohesisht ka rezistence te madhe edhe materialet qe do te qendrojne nen efektin e agjenteve atmosferike.
Materialet : Banner, Mesh, Adeziv, Leter, Film Backlight, Kanavace
Ka rezistence dhe jetegjatesi mbi 2 vjet.

TOP