cialis prix

Printier Seiko - H74s

Lloji i bojes: Solvent
Dimensionet: 1.8 m gjeresi
Kualiteti: indoor & outdoor 1440 dpi
Printer per printimin e materialeve te cilat do te qendrojne jashte nen efektin e agjendeve atmosferike si dhe brenda , qualiteti i mire per indoor.
Materialet : Banner, Mesh, Adeziv, Leter, Film Backlight, Kanavace
Ka rezistence dhe jetegjatesi mbi 3 vjet.

TOP