Indoor

Puna e nje ekipi profesionist mund te beje gjithmone diferencen! Nje profesionist i mire i dizajnit per biznesin apo shtepine tuaj do kuptoje stilin dhe do te jete ne gjendje te zgjedhe nje plan dekorues dhe funksional qe te jete i pershtatshem per ju. Kompanite e projektimit te interierit mund te perfshihen sa me shume qe deshira e klientit te finalizohet me nje produkt te arritur. Klientet qe punesojne nje arkitekt interier, veçanerisht ata qe rimodelojne ambjentet e dine mire se cilat produkte duhet te perdorin. Te gjitha konsultimet behen teknikisht nga stafi yne per ti materializuar dhe finalizuar.