Brandim Automjetesh

Nder menyrat me efikase te reklamimit outdoor eshte dhe ajo e brandimit te automjeteve tuaja. Per te gjitha llojet e mjeteve levizese efikasiteti eshte me I madh pasi dhe perftimi I mesazhit eshte shume I gjere. Kamiona, autobuza, furgona, taksi, makina personale dhe makina vizuale me ndricim. Aplikimi I tyre behet ne menyre profesionale brenda ambjenteve tona per tju pershtatur sa me mire formes dhe lakimeve te tyre me garanci te plote ne afatet e jetegjatesise se veshjes