Rreth nesh

Genial Reklama i ka fillimet e veta ne Athine, Greqi qe ne vitin 1995. Me kalimin e viteve kjo kompani u pershtat me se miri me kerkesat e tregut duke perqafuar te rejat me te fundit te teknologjise dhe duke i aplikuar ato ne ide kreative per te gjithe klientet. Mbas nje eksperience te konsiderueshme te fituar, ne vitin2004, kjo kompani zhvendoset ne Tirane duke ofruar nje game te gjere sherbimesh, nje pjese e te cilave perbenin nje risi ne tregun shqiptar. Qe nga ajo kohe kjo kompani ka ecur ne rrugen e zhvillimit te qendrueshem duke ju pergjigjur me se miri kerkesave te tregut. Genial reklama ka qene e gatshme dhe disponibel ne bashkepunimin e saj si me individet por edhe me agjensi te medha publicitare.

Qellimi i kesaj kompanie eshte qe te pershtase cilesite me te mira teknologjike me idete kreative por gjithmone te gershetuara me kerkesen e klientit.

Degjo, Krijo, Zbato te permbledhura ne nje emer do te thuhej: GENIAL – Reklama juaj profesionale!