Outdoor

Çdo reklame e vendosur jashte eshte ne kategorine outdoor. Llojet e reklamave ne outdoor perfshijne tabelat, billborde, citylight, flamuj, stacionet, si dhe sinjalistikat e vendosura ne pjesen e jashtme te godinave te biznesit. Reklamimi outdoor eshte gjeja e pare qe nje klient ve re. Reklama duhet te jete e shndritshme e dukshme dhe informative per te terhequr vemendjen per t'u dhene mundesi klienteve te mundshem te dine se cfare ofron biznesi.