TEKNOLOGJIA

makineri thumb-01

A STARJET

Lloji i bojes : Eco-Solvent

Dimensionet : 320 cm gjeresi

Kualiteti: Full indoor & outdoor 1440 dpi Printer per printimin e materialeve vecanerisht qe do te qendrojne brenda ne kualitet fotografik , por njekohesisht ka rezistence te madhe edhe materialet qe do te qendrojne nen efektin e agjenteve atmosferike.

Materialet : Banner, Mesh, Adeziv, Leter, Film Backlight, Kanavace Ka rezistence dhe jetegjatesi mbi 2 vjet.

makineri thumb-05

GRANDJET

Lloji i bojes: hard solvent printer

Dimensionet : 320 cm gjeresi

Kualiteti: outdoor 720dpi Printer per printimin e materialeve te cilat do te qendrojne gjate jashte ne natyre nen efektin e agjenteve atmosferike.

Materialet: Banner, Mesh, Adezive, Leter Ka rezistence dhe jetegajtesi mbi 5 vjet.

makineri thumb-07

LASER ENGRAVER

LLoji : Gdhendie dhe prerje ne laser

Dimensionet: 105cm x 88cm

Kualiteti : Laser Co2 Makineri per gdhendie ne laser te materialeve te ndryshme, si: rowmark, dru , plexiglass, prerje forex, prerje plexiglass etj.

makineri thumb-02

SEIKO

Lloji i bojes: Solvent Dimensionet: 180 cm gjeresi

Kualiteti: indoor & outdoor 1440 dpi Printer per printimin e materialeve te cilat do te qendrojne jashte nen efektin e agjendeve atmosferike si dhe brenda , qualiteti i mire per indoor.

Materialet : Banner, Mesh, Adeziv, Leter, Film Backlight, Kanavace Ka rezistence dhe jetegjatesi mbi 3 vjet.

Print

PRINTER UV

Printer MIMAKI UJF 3042 F Printon direkt ne full color UV, mbi nje shumllojshmeri materialesh si:

- Plastike

- Dru

- Metal

- Plexiglass

- Xham

- Lekure

makineri thumb-03

MIMAKI TEXTIL

Lloji i bojes : Eco-Solvent Dimensionet : 160 cm gjeresi

Kualiteti: Full outdoor 1440 dpi

Materialet : Tekstil Ka rezistence dhe jetegjatesi mbi 2 vjet.

makineri thumb-04

MIMAKI CUTTER

Dimensionet : 137 cm gjeresi

Ne cutter mund te priten te gjitha llojet e formave sipas kerkesave.

Cutter-I pret edhe forma të paraprintuara me teknologjinë “Conture-Cutt”.